Sæson 2018-2019 13.08.2018  -  14.06.2019
Vejledning
VIGTIGT: Når du tilmelder dig et hold, er tilmelding bindende for hele sæsonen, dog kan udmeldelse finde sted inden for den første undervisningsmåned. For flere oplysninger, se vedtægter for foreningen her.

For at tilmelde dig et eller flere hold, skal du først læse denne korte vejledning grundigt (!!). Du skal oprette en profil, før du kan tilmelde dig. Når du har oprettet en profil vil du kunne se holdoversigten og ved at klikke på prisen for det enkelte hold, se nærmere om holdet og tilmelde dig.
Vores system gør det muligt for at udsende hurtigt varsel om ændringer både via mail og SMS, så vær venlig at indtaste mail og mobilnummer på den, der skal modtage besked. Der bliver også udsendt betalingspåmindelser via mail.
 
UDMELDELSE:
Skal ske skriftligt i henhold til foreningens vedtægter. Se dem her.

Pardans (PAR)
Blev du grebet af programmet ”Vild med Dans”? Så har du nu muligheden for at tilmelde dig vores Vild med Dans hold, hvor vi gennemgår de 5 standard og 5 latin danse. Vi begynder med 2 danse og bygger ud med flere danse efterhånden, selvfølgelig fra bunden, så alle kan være med.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Uddelegering af Nøgler (NØGLE)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)