Sæson 2019-2020 12.08.2019  -  19.06.2020
Vejledning
VIGTIGT: Når du tilmelder dig et hold, er tilmelding bindende for hele sæsonen, dog kan udmeldelse finde sted inden for den første undervisningsmåned. For flere oplysninger, se vedtægter for foreningen her.

For at tilmelde dig et eller flere hold, skal du først læse denne korte vejledning grundigt (!!). Du skal oprette en profil, før du kan tilmelde dig. Når du har oprettet en profil vil du kunne se holdoversigten og ved at klikke på prisen for det enkelte hold, se nærmere om holdet og tilmelde dig.
Vores system gør det muligt for at udsende hurtigt varsel om ændringer både via mail og SMS, så vær venlig at indtaste mail og mobilnummer på den, der skal modtage besked. Der bliver også udsendt betalingspåmindelser via mail.
 
UDMELDELSE:
Skal ske skriftligt i henhold til foreningens vedtægter. Se dem her.

Amerikansk Step (STEP)

Har du lyst til at prøvet noget helt andet, så starter Lyngby Dans - LYAF i denne sæson stephold op. Amerikansk step er en skæg måde at lave musik med fødderne på. Step giver en god kondition og sved på pandenHoldet er for alle uanset om man er voksen eller barn., mand eller kvinde. 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Børnedans (BØR)
Dans er livsglæde, og børnene får lov til at udfolde sig med de traditionelle børnedanse, og nye danse, hvor de kan genkende musikken fra radio og TV. Vi leger med dans og rytmik, så det er sjovt at lære dansene. Pædagogikken er vigtig for os og børnene trænes i at arbejde sammen og indgå i et fællesskab om dansene. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pardans (PAR)
Blev du grebet af programmet ”Vild med Dans”? Så har du nu muligheden for at tilmelde dig vores Vild med Dans hold, hvor vi gennemgår de 5 standard og 5 latin danse. Vi begynder med 2 danse og bygger ud med flere danse efterhånden, selvfølgelig fra bunden, så alle kan være med.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Showdance: Disco & MGP (SHW)
Her danser vi til den nyeste musik og lærer de sidste nye moves. Discoen er under fortsat udvikling og er baseret på pop og dance musik i højt tempo. Vi danser også til de kendte MGP sange og meget af det sidste nye musik.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (4)

Sportsdans (SPO)
Børn, junior, ynglinge og voksne deltager i alle kategorier. Vi udbygger dansernes teoretiske og praktiske viden, så deres udvikling som dansere bliver sund og holdbar på lang sigt. Der er træningshold for dansere, der deltager i turneringer, mandage, onsdage, torsdage og fredage efter aftale. Også på dette niveau er det vigtigt for os, at udvikle og dyrke dansernes sociale evner og vi arbejder meget på det personlige plan.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Træningsmedlem (Træ)
Bliv træningsmedlem i Lyngby Dans - LYAF. Ved aflevering af depositum på kr. 500,- udleveres en nøgle til vores danselokale på Lyngby Stadion. Regler og særlige bestemmelser skal naturligvis overholdes og meddeles efter aftale.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Uddelegering af Nøgler (NØGLE)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)