Sæson 2017-2018 28.08.2017  -  09.06.2018
Vejledning
VIGTIGT: Når du tilmelder dig et hold, er tilmelding bindende for hele sæsonen, dog kan udmeldelse finde sted inden for den første undervisningsmåned. For flere oplysninger, se vedtægter for foreningen her.

For at tilmelde dig et eller flere hold, skal du først læse denne korte vejledning grundigt (!!). Du skal oprette en profil, før du kan tilmelde dig. Når du har oprettet en profil vil du kunne se holdoversigten og ved at klikke på prisen for det enkelte hold, se nærmere om holdet og tilmelde dig.
Vores system gør det muligt for at udsende hurtigt varsel om ændringer både via mail og SMS, så vær venlig at indtaste mail og mobilnummer på den, der skal modtage besked. Der bliver også udsendt betalingspåmindelser via mail.
 
UDMELDELSE:
Skal ske skriftligt i henhold til foreningens vedtægter. Se dem her.

Sportsdans (SPO)
Børn, junior, ynglinge og voksne deltager i alle kategorier. Vi udbygger dansernes teoretiske og praktiske viden, så deres udvikling som dansere bliver sund og holdbar på lang sigt. Der er træningshold for dansere, der deltager i turneringer, mandage, onsdage, torsdage og fredage efter aftale. Også på dette niveau er det vigtigt for os, at udvikle og dyrke dansernes sociale evner og vi arbejder meget på det personlige plan.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Træningsmedlem (Træ)
Bliv træningsmedlem i Lyngby Dans - LYAF. Ved aflevering af depositum på kr. 500,- udleveres en nøgle til vores danselokale på Lyngby Stadion. Regler og særlige bestemmelser skal naturligvis overholdes og meddeles efter aftale.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)